VEIKKAUSVIHJEET

Veikkausvihjeet ovat erinomainen tapa opetella sitä, mitä veikkaaminen on voitollisessa mielessä. Ne tarjoavat toki myös erinomaisia vihjeitä, mutta vaikka et niitä lähtisikään peesailemaan, etenkin aloittelevalle vedonlyöjälle on tärkeää saada koppi siitä, mitä kaikkea voittamisen eteen on tehtävä.

Fakta onkin se, ettei vedonlyönnin saralla ole oikotietä onneen. Se vaatii omistautumista, kovaa työtä ja vedonlyöjänä sinun tulee löytää vähintään yksi sarja, jota seuraat kaikin mahdollisin tavoin monipuolisesti. Ainoastaan laajan tietämyksen kautta sinulla on mahdollisuus muodostaa omat vankat näkemykset betsaamistasi kohteista ja siten ottaa haltuun se voitollinen vedonlyönti.

Ja, kun sinulla on vankka tietämys, voit hakea tukea omille näkemyksillesi niistä ammattilaisten laatimista parhaista veikkausvihjeistä. Veikkaamisessa ei nimittäin tunneta sellaista käsitettä kuin ylimääräinen silmäpari, ainakaan negatiivisessa mielessä, vaan kaikki työkalut tulee ehdottomasti hyödyntää ja parhaat ilmaiset veikkausvihjeet on yksi näistä työkaluista.

Lisäksi haluamme nostaa esille myös vedonlyöntibonusten merkityksen, sillä ne ovat aitoja rahanarvoisia etuja, jotka linkittyvät niin ikään voitolliseen vedonlyöntiin. Uusibonus.com tarjoaakin suomalaisille vedonlyöjille ne absoluuttisen parhaat vedonlyöntibonukset, joita markkinoilla on tarjolla.

KESKITY VEIKKAAMAAN SARJOJA JOTKA TUNNET

Moni meistä vedonlyöjistä elää, tai on elänyt, siinä tietynlaisessa harhakäsityksessä, jossa sitä olettaa aidosti tietävänsä jonkin lajin tai sarjan perinpohjaisesti. Usein luulo perustuu siihen, että sitä tulee luettua paljon uutisia, vaikkapa nyt NHL:ään liittyen, katsottua keväisin jääkiekon MM-kisat ja selailtua Teksti-TV:n sivulta 235 NHL:ään liittyviä tilastoja.

Vaikka nämä edellä mainitut asiat vahvistavatkin joissain määrin tietämystäsi lajista ja esimerkiksi NHL:stä liigana, eivät tällaiset toimet ole lainkaan riittävänlaisia, kun tavoitellaan oikeasti voittoja sieltä vedonlyönnistä. Näiden rinnalle tarvitaan siis paljon asioita lisää – päällimmäisenä se pelien seuraaminen. Jos et siis pysty valvomaan öisin NHL:n parissa tai katsomaan koosteita myöhemmin päivällä, silloin iso osa siitä vaadittavasta tietotaidosta jää puuttumaan.

Vedonlyönnissä eräänlainen kultainen sääntö onkin lyödä vetoa nimenomaan niistä lajeista ja ennen kaikkea sarjoista, jotka ovat sinulle enemmän kuin tuttuja. Toki veikkausvihjeet voi peesailla itselle hieman tuntemattomampien sarjojen ja lajien osalta, mutta samaan aikaan olet sitten puhtaasti niiden veikkausvihjeiden varassa. Se ei kuitenkaan välttämättä ole ainakaan lyhyellä aikajanalla huono juttu, sillä parhaiden veikkausvihjeiden laatijat ovat asiansa osaavia ammattilaisia.

HALLITSE PELIKASSASI, HUOLEHDI KIRJANPIDOSTA

Yksi tärkeimmistä seikoista vedonlyönnin parissa on oman pelikassan hallinta. Vetoja ei tule koskaan lyödä sen mukaisesti, mitä joku muu saattaa sanoa, vaan mielessä tulee olla aina se oman pelikassan tilanne. Asiaa voi miettiä esimerkiksi näin: kun olet lyömässä vetoa sisään, oletko iskemässä kehiin sellaisen panoksen, että vedon päättyessä ikävästi sinun kannaltasi myös pelikassasi tilanne romahtaa? Jos vastaus on kyllä, tällöin pelaat aivan liian suurella panoksella.

Panostaso on siis määritettävä aina sen oman tilanteen mukaisesti. Ja sinulla kannattaa olla ihan aidosti erillinen pelikassa, jonka mukaisesti pelaat; tällöin et pelaa yli varojen ja käytä rahoja, joita sinulla ei ole oikeasti käyttää vedonlyöntiin.

Myös oma kirjanpito on todella tärkeää. Moni meistä on ollut tappioputken kohdalla tilanteessa, jossa sitä on ihmetellyt, että mistä homma oikein kiikastaa. Tällaisissa tilanteissa onkin hienoa kääntyä sen oman kirjanpidon puoleen, jossa on kirjattuna jokainen lyöty veto, ja hakea sitä kautta vastauksia; sieltä nimittäin saattaa paljastua, että lyöt sellaisia kohteita, jotka eivät sinun kohdallasi yksinkertaisesti toimi.

PARHAAT VEIKKAUSVIHJEET MAKSIMOIVAT VOITTOSI

Vedonlyönnissä on aina kyse voittojen maksimoinnista ja omien todennäköisyyksien parantamisesta jokaisella mahdollisella tavalla. Yksi näistä kaikkein kriittisimmistä asioista on parhaalla mahdollisella kertoimella pelaaminen ja tämän parhaat ilmaiset veikkausvihjeet pitävät aina sisällään – siis markkinatopin eli parhaan mahdollisen kertoimen.

Mikäli sen korkeimman mahdollisen kertoimen hyödyntäminen tuntuu sinulta jotenkin vähäpätöiseltä, kun katsot, että toinen bookeri tarjoaa kertoimen 2,10 ja toinen 2,00, mietipä asiaa näin: jos joku sanoisi sinulle, että minulla on vasemmassa kädessäni 100€ ja oikeassa kädessäni 110€, ja saat valita niistä kumman tahansa, etkö ottaisi joka kerta sen isomman summan? Tästä kertoimissa on kyse.

Kerroinvertailu saattaa olla työlästä puuhaa, sillä vuonna 2021 markkinoilla on niin paljon vedonlyöntiyhtiöitä. Parhaat ilmaiset vihjeet eli toisin sanoen niiden laatijat ovat tehneet jo tämän kerroinvertailun puolestasi, joten sinun tehtäväksesi jää ainoastaan hyödyntää se markkinatoppi.

ILMAISET VEIKKAUSVIHJEET = AMMATTILAISTEN NÄKEMYKSET

Okei, korjataan tähän alkuun hieman tuota otsikkoa: kaikki ilmaiset veikkausvihjeet eivät suinkaan ole ammattilaisten laatimia, vaan vastaan tulee, jos jonkinlaista vihjepalvelua ja tipsaajaa. Toisin sanoen siis ne parhaat ilmaiset veikkausvihjeet ovat yhtä kuin ne ammattilaisten näkemykset.

Eikä niissä ammattilaisten laatimissa veikkausvihjeissä ole kyse pelkästään heidän näkemyksistään, vaan asiansa osaavat asiantuntijat käyttävät hyväkseen vedonlyönnissä todella kattavia tilastopaketteja, jotka kertovat paljon pelattavasta kohteesta. Nämä ovat yksiä niistä monista syistä, miksi jokaisen kannattaisi käyttää ilmaisia veikkausvihjeitä työkaluna siinä omassa betsaamisessa.

Ja hyödyntää kannattaa myös ne markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset, joita tulee usein vastaan juuri niiden laadukkaiden veikkausvihjeiden yhteydessä; nämä parhaat bonukset löydät kätevästi täältä meiltä – Uusibonus.com -sivustolta.

VEDONLYÖNTIPÖRSSI VAIHTOEHTONA

Jokaisen, joka haaveilee vedonlyönnistä ammattina, tulisi tuntea sana vedonlyöntipörssi ja se, mitä se käytännössä ottaen tarkoittaa. Yksinkertaistettuna kyse on kertoimien ostamisesta ja myymisestä eli käytännössä ottaen ihan samanlaisesta toiminnasta kuin ihan tavallisessa pörssimaailmassa eli osakemarkkinoilla.

Vedonlyöntipörssissä kyse on käytännön osalta samasta asiasta kuin vetojen lyömisestä sisään vedonlyöntisivustoilla. Erona on se, ettet pelaa bookerin tarjoamilla kertoimilla, vaan toisen betsaajan tarjoamilla kertoimilla, joita hän siis myy.

Kerrointen myynnissä myyjä määrittää jollekin kohteelle korkeimman kertoimen, jonka hän on valmis tarjoamaan. Samalla myyjä siis määrittää oman riskitasonsa eli paljonko hän on valmis häviämään. Jos esimerkiksi tarjoat alle 5,5 maalia kertoimella 2,00 ja riskitasosi on 100 €, tällöin muut pelaajat voivat ostaa tarjoamaasi kerrointa 50 eurolla.

Vedonlyöntipörssit kannattaa hyödyntää osana betsaamista, sillä niistä löytää usein parempia kertoimia kuin itse bookereilta. Ja mikä parasta, monesti pelialustana toimivat juuri betsisivustot, joten homma on ihan yhtä helppoa kuin bookereiden kertoimia pelatessa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN VOIN HYÖDYNTÄÄ PARHAAT VEIKKAUSVIHJEET?

Parhaat veikkausvihjeet, ja tässä kohtaa niiden hyödyntäminen, on kiinni käytännössä ottaen pelaajasta itsestään.

Yleisesti ottaen kannattaa kuitenkin arvostaa ammattilaisen näkemystä kohteesta, samalla hyödyntää hänen tekemä kerroinvertailu ja siihen päälle napata talteen vielä ne parhaat bonukset, jotka löydät kätevästi Uusibonus-sivustolta.

KANNATTAAKO MINUN HYÖDYNTÄÄ VEDONLYÖNTIBONUKSET?

Totta kai kannattaa, sillä kun tarjolla on jotain ylimääräistä, niin siitä kannattaa ottaa aina ilo irti. Vedonlyöntibonusten myötä sinulla on esimerkiksi mahdollista lyödä riskitön veto tai ilmaisveto, jolloin riski ei ole sinulla, vaan bonuksen tarjoavalla betsaussivustolla.

Parhaat vedonlyöntibonukset tunnistaa siitä, että ne sisältävät maltilliset kierrätysvaatimukset ja lisäksi ne ovat sivustoilla, jotka tarjoavat verovapaat voitot.

MITEN LÖYDÄN PARHAAT KERTOIMET?

Koska veikkausvihjeen laatija pyrkii totta kai voittamaan ja nimenomaan maksimoimaan voittonsa, on hän tehnyt kerroinvertailun. Kerroinvertailun ansiosta hänellä on tiedossa markkinatoppi eli paras kerroin, joka hänen pelivalinnalleen on tarjolla, ja sillä hän myös pelaa.

Sinun ei siis tarvitse tehdä välttämättä kerroinvertailua itse, ainakaan jokaisella kerralla, vaan voit hyödyntää parhaan kertoimen veikkausvihjeitä lukiessasi.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma UUDET NETTIKASINOT Jalkapallon MM-kisat 2022 Vakiovihjeet päivittäin