PELIVIHJEET

Pelivihjeet saattavat mennä aloittelevilla vedonlyöjillä hieman yli hilseen, mutta ei hätää – Uusibonus.com on täällä teitä suomalaisia vedonlyöjiä varten, joten me tulemme tässä artikkelissa käymään yksityiskohtaisesti läpi, mitä kaikkea voitolliseen vedonlyöntiin kuuluu, millaisia asioita parhaat ilmaiset pelivihjeet pitävät sisällään ja mitä ne tarkalleen ottaen tarkoittavat.

Hyvin nopeasti tämän artikkelin luettuasi tuletkin huomaamaan, että voitollisen vedonlyönnin perusteet ovat tietyllä tapaa hyvin yksinkertaisia. Tokikaan se ei tarkoita sitä, että voitollinen vedonlyönti olisi helppoa tai, ettei se vaatisi vedonlyöjältä töitä, mutta mahdollista se voitollinen betsaaminen ehdottomasti on.

Parhaimmillaan veikkausvihjeet ovat siis erinomainen työkalu jokaiselle vedonlyöjälle, sillä ne eivät pelkästään jaa ilmaisia vihjeitä eli tipsejä, vaan ne myös opastavat sinua jatkuvasti paremmaksi ja paremmaksi vedonlyöjäksi.

Tämän kaiken lisäksi ne helpottavat sinun työtaakkaasi, sillä parhaisiin pelivihjeisiin on haettu vihjaajan toimesta parhaat kertoimet eli silloin sinun ei tarvitse tehdä omatoimisesti kerroinvertailua. Ja kaiken kukkuraksi pääset vielä hyödyntämään huipputarjouksia, sillä vihjeet sisältävät usein niitä kaikkein parhaita vedonlyöntibonuksia, joiden hyödyntäminen on niin ikään tärkeää.

PELIVIHJEET JA NIIDEN TERMISTÖ

Kuten tämän artikkelin alussa lupasimme, Uusibonus.com tulee käymään läpi sitä termistöä, joka parhaissa ilmaisissa pelivihjeissä esiintyy. Tämän osion luettuasi tulet siis olemaan paljon paremmin perillä siitä, mitä parhaat pelivihjeet kertovat siitä voitollisesta vedonlyönnistä.

Kirjanpito

Jos kelaat vain pääsi sisällä läpi vetoja, joita olet lyönyt, tulet satavarmasti unohtamaan jotain tärkeää. Siksi niistä omista vedoista onkin äärimmäisen tärkeää pitää kirjaa, sillä sitä kautta pääset seuraamaan, millaisia kohteita ja esimerkiksi mitä lajeja ja/tai sarjoja sinun kannattaa betsata voittaaksesi.

Mutta mitä kaikkea siihen kirjanpitoon sitten oikein merkitään?

Aloita ensiksi lyömäsi vedon päivämäärästä. Sen jälkeen kirjaa sarja, pelivalintasi, panos, jolla vetoa löit, käyttämäsi kerroin, sekä se, millä vedonlyöntisivustolla iskit vetosi sisään.

Todennäköisyys

Todennäköisyys määritetään oman tietämyksen, saatavilla olevien yksityiskohtaisten tilastojen ja kaiken muun kohteeseen liittyvän informaation kautta.

Kun todennäköisyys esimerkiksi Manchester Unitedin kotivoitolle Real Sociedadista on määritetty – vaikkapa nyt 60% – sen kautta pystytään määrittämään sekä odotusarvo että rajakerroin.

Kerroinvertailu ja markkinatoppi

Koska vedonlyöntisivustoja on vuonna 2021 todella paljon, ne kilpailevat keskenään muun muassa kertoimilla. Esimerkiksi tuohon Manchester United – Real Sociedad -otteluun ja 1X2-kohteeseen on tarjolla useita kertoimia: kerroinvertailun pointtina on käydä tarjolla olevat kertoimet läpi ja löytää se paras kerroin eli markkinatoppi.

Betsaamisen tulee tapahtua aina markkinatopin tarjoavalla vedonlyöntisivustolla, sillä siten maksimoit voittosi. Sen parhaan kertoimen löytäminen on toki työlästä, koska niitä bookereita on tarjolla niin paljon, mutta onneksi parhaat ilmaiset pelivihjeet sisältävät jo tuon kerroinvertailun.

Odotusarvo

Odotusarvolla viitataan siihen, ovatko kohteet pitkässä juoksussa voitollisia vai tappiollisia. Kun pelivalintasi odotusarvo on positiivinen, tällöin on kyse pitkässä juoksussa voitollisesta vedonlyönnistä; kun taas pelivalintasi odotusarvo on negatiivinen, lähtökohtaisesti betsi kannattaa jättää lyömättä, sillä pitkässä juoksussa teet tällaisilla vedoilla tappiota.

Odotusarvo määritetään siis todennäköisyyden kautta, kuten jo edellä olevassa kohdassa asiaa sivusimme. Jos siis olet laskenut Manchester Unitedin kotivoitolle Real Sociedadista todennäköisyydeksi 60%, odotusarvo määritetään muuttamalla tuo prosenttiluku desimaaleiksi, sen jälkeen mukaan otetaan markkinatoppi (esimerkiksi 1,75) ja suoritetaan kertolasku 1,75×0,60=1,05.

Edellä mainitussa esimerkissä kohde sisältää positiivisen odotusarvon, sillä kaikki yli yhden olevat odotusarvot ovat positiivisia, ja sen alle olevat puolestaan negatiivisia.

Pelikassa

Pelikassan hallinta on kenties se kaikkein kriittisin asia vedonlyönnissä. Toisin sanoen betseihin käytettävä panos tulee aina määrittää sen mukaan, mikä sinun taloudellinen tilanteesi on pelikassan osalta.

Pelikassasta voidaan käyttää yhteen vetoon 1-5%. Tällä tavalla varmistutaan siitä, että vaikka lyömäsi veto olisi tappiollinen, pelikassa ei ota liian suurta osumaa siitä.

Rajakerroin, alikerroin ja ylikerroin

Sivusimme jo aiemmin sitä, miten todennäköisyyden kautta saadaan määritettyä odotusarvo ja rajakerroin. Odotusarvosta puhuimme jo edellä, joten nyt mennään rajakertoimeen, käyttäen tuota aiemmin mainitsemaamme Manchester United – Real Sociedad -esimerkkikohdetta ja siinä ottelussa kotivoitolle määritettyä todennäköisyyttä, joka siis oli 60%.

Rajakertoimen kohdalla turvataan niin ikään matematiikkaan eli todennäköisyys muutetaan desimaaliksi ja sen jälkeen suoritetaan jakolasku 1/0,60. Vastaus on 1,66 eli se on meidän rajakerroin.

Kaikki tarjolla olevat kertoimet, jotka ovat korkeampia kuin rajakerroin, ovat ylikertoimia ja kaikki sen alapuolella jäävät alikertoimia. Ylikertoimien löytäminen on se voitollisen vedonlyönnin ydin, joka johtaa pitkässä juoksussa positiivisiin tuloksiin.

PARHAAT ILMAISET PELIVIHJEET

Parhaat ilmaiset pelivihjeet ovat aidosti ammattilaisten laatimia. Vuonna 2021 ilmaisia pelivihjeitä on tarjolla todella paljon, ja kaikki niistä eivät ole ihan sitä parasta A-luokkaa; kun siis löydät laadukkaan sivuston, joka tarjoaa laadukkaat vihjaajat sekä vihjeet, siitä kannattaa pitää kiinni.

Yleisesti ottaen parhaissa ilmaisissa pelivihjeissä se vihjeen laatu on havaittavissa hyvin nopeasti, sillä ammattilaiset tietävät mistä he puhuvat ja he kykenevät tuomaan sen selkokielisesti ilmi.

Uusibonus.com kävi edellä läpi niitä termejä, jotka liittyvät parhaisiin pelivihjeisiin ja voitolliseen vedonlyöntiin. Nämä ovat juuri niitä elementtejä, jotka ovat alati läsnä, kun vihjeen laatinut henkilö osaa ihan oikeasti asiansa.

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

Minkä takia parhaat vedonlyöntibonukset liitetään niin oleellisena osana siihen voitolliseen vedonlyöntiin? Puhtaasti siksi, että voitollisessa vedonlyönnissä on kyse sekä rahan tekemisestä että voittojen maksimoinnista ja tämä on se syy sille, miksi bonukset ovat oleellinen osa tätä voittoa tavoittelevaa betsaamista.

Parhaat vedonlyöntibonukset mahdollistavat ensinnäkin pelikassan kasvattamisen normaalia nopeammin, sillä saat ihan kirjaimellisesti käyttöösi ylimääräistä rahaa bonusten muodossa ja myös mahdollisesti täysin ilmaisia vetoja tarjoavia bonuksia.

Ja mitäs sitten tapahtuu, kun pelikassa kasvaa nopeammin? No sitä kautta vedonlyöjä pääsee luonnollisesti nopeammin käsiksi myös suurempiin voittoihin, sillä pelikassan ollessa suurempi myös panokset voivat olla suurempia. Edelleen panosten kohdalla noudatetaan sitä 1-5% sääntöä, mutta koska rahaa on pelikassassa enemmän, myös se 1-5% tarkoittaa korkeampaa panostettavaa summaa.

Ei siis ole mikään ihme, että parhaat ilmaiset pelivihjeet pitävät sisällään keskustelua myös vedonlyöntibonuksista.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KANNATTAAKO PELIVIHJEISTÄ MAKSAA?

Internetin ihmeellinen maailma tarjoaa meille pelivihjeet sekä ilmaisina että maksullisina. Entisaikaan maksulliset vihjeet olivat ammattilaisten tekemiä, ilmaiset eivät niinkään. Nykypäivänä tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä ne parhaat ilmaiset vihjeet ovat niin ikään ammattilaisten laatimia.

Voit siis halutessasi kokeilla maksullista vihjepalvelua, mutta muista, että se veloittaa pelikassaasi; ehkä siis on järkevämpää keskittyä ihan yhtä laadukkaisiin vihjeisiin, jotka ovat tarjolla ilmaiseksi.

OVATKO VEDONLYÖNTIBONUKSET HUIJAUSTA?

Vedonlyöntibonukset eivät ole suinkaan huijausta, vaan ne ovat sen sijaan vedonlyöntisivustojen kohdalla yksi tapa kilpailla keskenään samoista asiakkaista. Monopoliyhtiö Veikkaus ei niitä tarjoa monopoliasemansa vuoksi, mutta muualla näitä rahanarvoisia etuja on tarjolla.

Parhaat vedonlyöntibonukset pitävät sisällään maltilliset kierrätysvaatimukset, jolloin bonusrahan muuttaminen käteiseksi on enemmän kuin mahdollista. Uusibonus.com tarjoaa sinulle vedonlyöntilistoillaan ne parhaat bonukset.

MITEN VOIN LYÖDÄ VETOA ILMAISEKSI?

Juuri nämä edellä mainitut vedonlyöntibonukset mahdollistavat myös sen, että voit esimerkiksi lyödä sisään ilmaisia pitkävetoja. Tällaisia bonuksia kutsutaan termeillä ”ilmaisveto” ja ”riskitön veto”, sillä niiden kohdalla sinulla ei ole vaaraa hävitä senttiäkään sieltä omalta pelitililtäsi.

Ja kyllä, myös ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat täysin luotettavia, joskin suosittelemme käyttämään pääsääntöisesti EU-lisenssin omaavia bookereita, sillä nämä bookerit tarjoavat suomalaisille vedonlyöjille verovapaat voitot.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma UUDET NETTIKASINOT Jalkapallon MM-kisat 2022 Vakiovihjeet päivittäin