PITKÄVETOVIHJEET

Pitkävetovihjeet ovat parhaimmillaan arvokkaita tipsejä siihen kenties suomalaisten vedonlyöjien suosituimpaan pelimuotoon eli pitkävetoon. Tässä kohtaa on kuitenkin syytä tehdä oleellinen tarkennus: vaikka kotimainen monopoliyhtiö Veikkaus on se taho, joka 1990-luvun alkupuolella lanseerasi pelin nimeltä Pitkäveto, me emme puhu tästä nimenomaisesta Veikkauksen pelistä.

Toisin sanoen vuonna 2021 pitkävetoa voi pelata internetin ihmeellisessä maailmassa lukemattomilla eri vedonlyöntisivustoilla. Ja itse asiassa se voittaminen näillä vedonlyöntisivustoilla on todennäköisempää kuin Veikkauksella, sillä Veikkauksen heikot kertoimet ja alhainen palautusprosentti eivät pärjää alkuunsakaan vertailussa muita bookereita vastaan.

Kuten siis todettua, parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet ovat eittämättä osa sitä voitollista vedonlyöntiä, mutta tässä puhutaan nimenomaan niistä parhaista pitkävetovihjeistä. Maailmaan siis mahtuu paljon pitkävetovihjeitä ja kaikki niistä eivät suinkaan ole yhtä laadukkaita, joten parhaiden vihjeiden löytäminen vaatii hieman työtä.

Uusibonus.com on kuitenkin auttamassa täällä suomalaisia vedonlyöjiä voitollisen vedonlyönnin osalta, joten olet saapunut tismalleen oikeaan paikkaan.

VOIKO ILMAISIIN PITKÄVETOVIHJEISIIN LUOTTAA?

Edellä pääsimme toteamaan, että internetin ihmeelliseen maailmaan mahtuu roppakaupalla pitkävetovihjeitä ja kaikki niistä eivät tosiaan ole keskenään yhtä laadukkaita. Sinällään mikään pitkävetovihje nyt ei ole millään muotoa huijausta, mutta toiset näistä vedonlyöntivihjeistä nyt vain ovat yksinkertaisesti parempia kuin toiset.

Kaiken kaikkiaan tilanne on valitettavasti se, että niitä pitkävetovihjeitä, joiden avulla voitolliseen vedonlyöntiin käsiksi pääseminen ei ole todellakaan todennäköistä. Toisin sanoen siis ne parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet ovat harvemmassa kuin ne laaduttomat vihjeet, joissa homma perustuu vetovihjeen laativan henkilön mutuiluun ja perustilastojen yksitoikkoiseen pyörittelyyn.

Mutta mistä sitten ne parhaat pitkävetovihjeet oikein tunnistaa ja vaatiiko niiden saaminen vihjeistä maksamista?

Vastataan nyt ihan ensiksi tuohon edellä olevan kysymyksen jälkimmäiseen osioon eli parhaiden pitkävetovihjeiden saaminen ei edellytä niistä maksamista. Ennen asia ehkä oli näin, mutta vuonna 2021 parhaat ilmaiset vihjeet ovat yhtälailla ammattilaisten tekemiä, eikä vihjeiden maksullisuus ole ylipäätään mikään tae laadusta.

Ja entä sitten tuo kysymyksen ensimmäinen osio? No niiden parhaiden pitkävetovihjeiden tunnistaminen ei ole onneksi vaikeaa, sillä pitkävetovihjeen laatijan asiantuntevuus paistaa läpi jo aivan alkumetreistä lähtien ja jatkuu aina vihjeen loppuun saakka. Ne toisin sanoen antavat paljon lisäarvoa vedonlyöjälle ja niissä kaiken keskiössä on koko ajan se voitollisen vedonlyönnin tavoittelu.

Eli kyllä, ilmaisiin pitkävetovihjeisiin voi luottaa – nimenomaan niihin parhaisiin sellaisiin.

PARHAAT ILMAISET PITKÄVETOVIHJEET = YLIKERROINTA METSÄSTÄMÄSSÄ

Kun puhutaan voitollisesta vedonlyönnistä, ylikertoimien metsästäminen ja löytäminen on kaiken ytimessä. Miksi näin? Koska ylikertoimet ovat niitä, joilla tehdään pitkässä juoksussa rahaa, ja alikertoimet eivät puolestaan ole osa sitä voitollisen vedonlyönnin ydintä.

Mutta mistä sitä sitten tietää, että tarjolla on ylikerroin? Perustuuko se omaan tulkintaan? Kyllä, ja ei. Sinun tulee ehdottomasti käyttää omaa tietotaitoasi hyväksi, kun jahtaat ylikerrointa, mutta hommaan liittyy myös matematiikkaa. Toisin sanoen vedonlyöjän on itse määritettävä todennäköisyys pelivalintansa toteutumiselle, mikä perustuu siihen omaan tietotaitoosi sekä saatavilla olevaan monipuoliseen informaatioon.

Kun todennäköisyys on määritetty, ja se on esimerkiksi kotivoitolle Kärpät-HPK-ottelussa 55%, seuraavaksi määritetään rajakerroin. Tämä tapahtuu muuttamalla tuon todennäköisyyden desimaaliksi, minkä jälkeen suoritetaan jakolasku 1/0,55. Vastaus on 1,818, joten nyt meillä on rajakerroin.

Rajakerroin on se, joka määrittää, onko valittuun kohteeseen tarjolla ylikerroin vai alikerroin. Mikäli markkinatoppi eli kerroinvertailun jälkeen pelivalinnalle löytynyt paras kerroin on yli 1,818, tällöin kyseessä on ylikerroin; muussa tapauksessa kyseessä on alikerroin.

Tämä kaikki, mitä edellä kuvailimme – parhaat pitkävetovihjeet keskittyvät nimenomaan näihin asioihin.

AJAN KANSSA KERROIN PUTOAA

Parhaiden ilmaisten pitkävetovihjeiden pointtina on siis löytää niitä ylikertoimia. Ammattilaisvihjaajat pyrkivätkin käymään välittömästi ensitöikseen, aamulla herätessään, läpi sen päivän pelivalikoiman. Tämä perustuu siihen, että yleisesti ottaen ne parhaat kertoimet ovat tarjolla aikaisin, sillä tuolloin pelivaihto kohteissa on vielä verrattain pientä.

Pelivaihto lähtee siis kasvamaan päivän mittaan, etenkin siinä vaiheessa, kun lisää informaatiota kustakin kohteesta tulee ja parhaat pitkävetovihjeet ohjaavat pelaajia poimimaan tietyn pelivalinnan. Se puolestaan johtaa kertoimien putoamiseen eli ylikerroin saattaa muuttua hyvinkin nopealla aikataululla alikertoimeksi; toki vedon lyötyäsi kertoimet ovat kiinteät, joten ne eivät pitkävedossa enää lähde siitä elämään.

Pitkävetovihjeitä ei kannatakaan lähteä enää siinä vaiheessa väkisin pelaamaan, kun kertoimet ovat muuttuneet oleellisesti. Toki jonkin maukkaan ylikertoimen katoaminen saattaa harmittaa vietävästi, mutta tällaiset tilanteet kuuluvat vedonlyöntiin ja siinä voitollisessa vedonlyönnissä on kyse todella monessa mielessä nimenomaan siitä maltillisuudesta. Toki se saattaa olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta siihen pystyvät säännöllisesti esimerkiksi vedonlyönnin ammattilaiset.

VEDONLYÖNNIN AMMATTILAINEN – ONKO SE MAHDOLLISTA?

Vedonlyönnin ammattilaisuus, olisihan se nyt varmasti jokaisesta hienoa saada keskittää kaikki aikansa betsaamiseen ilman muuta ulkopuolista työtä. Toki monille ulkopuolisille toisten työ saattaa kuulostaa todelliselta unelma-ammatilta, mutta esimerkiksi ammattimainen vedonlyönti vaatii valtavaa työmäärää.

Mutta onko vedonlyönnin ammattilaisuus ylipäätään mahdollista meille jokaiselle?

Ammattimainen vedonlyönti vaatii valtavaa itsehillintää. Pelaajan tärkein asia on pelikassasta huolehtiminen, sillä mikäli tämä ei ole hallussa ja sisään tulee lyötyä tunnehuuruissa vetoja, joilla ei ole sen voitollisen vedonlyönnin kanssa tekemistä, sitä on nopeasti pulassa. Jos siis et omaa hyvää itsehillintää, tällöin olet todennäköisestä vääränlainen henkilö mitä tulee ammattimaiseen betsaamiseen.

Teoriassa siis kenestä tahansa voi tulla vedonlyönnin ammattilainen, mutta käytännön osalta asia on usein toinen. Oletko esimerkiksi koskaan pysähtynyt miettimään, miksi vedonlyönnin ammattilaisia on niin vähän? Siksi, koska kyseessä on yksi maailman vaativimmista ammateista.

PITKÄVETOA VOI PELATA ILMAISEKSI JA VOITTAA!

Oletko koskaan kuullut sitä hullua väitettä, että pitkävetoa voi pelata ilmaiseksi? Kyllä, myös me olemme kuulleet tästä väittämästä ja onneksemme voimme todeta, että se pitää täysin paikkansa. Esimerkiksi parhaat pitkävetovihjeet sisältävät usein erilaisia tarjouksia, jotka mahdollistavat pitkävedon pelaamisen ilmaiseksi.

Pitkävedon pelaaminen ilmaiseksi ei luonnollisestikaan onnistu Veikkauksella, sillä he eivät jaa betsaajille vedonlyöntibonuksia, mutta sen sijaan ne sadat ja tuhannet internetin ihmeellisestä maailmasta löytyvät bookerit jakavat näitä bonuksia. Vuonna 2021 kilpailu bookereiden välillä on niin hurjaa, että kaikki keinot on otettava käyttöön. Tämän myötä olemassa on vedonlyöntibonuksia, jotka vain paranevat meidän pelaajien näkökulmasta koko ajan.

Pitkävedon pelaamiseen saa esimerkiksi talletusbonuksia, joissa tekemäsi talletus voidaan tuplata tai jopa moninkertaistaa antamalla sinulle bonusrahaa. Ja parhaassa tapauksessa voit saada esimerkiksi riskittömän vedon tai ilmaisvedon, jolloin betsaaminen onnistuu aidosti ilmaiseksi; voit siis tavoitella voittoja ihan oikeasti ilman riskiä omien rahojesi menettämisestä.

Uusibonus.com on kerännyt nimensä mukaisesti teille suomalaisille vedonlyöjille talteen ne markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää; siten voit tehdä esimerkiksi pelikassasi kasvattamisesta huomattavasti nopeampaa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ PARHAAT PITKÄVETOVIHJEET TUNNISTAA?

Parhaat pitkävetovihjeet erottuvat joukosta puhtaasti sen ansiosta, että ne on laatinut alansa ammattilainen. Tuo laatu näkyy hyvin nopeasti vihjettä lukiessasi, sillä ammattilaiset osaavat ottaa huomioon asioita, joita muut eivät osaa, ja kaupan päälle he seuraavat vihjaamiaan sarjoja niin paljon, että tietotaito on valtava.

Parhaissa pitkävetovihjeissä kaiken keskiössä on voitollinen vedonlyönti, joten sen lisäksi, että saat täysin ilmaisia ammattilaisten laatimia vihjeitä, vedonlyöntibonukset ja markkinatopit eli kerroinvertailu on tehty puolestasi, opit paljon voitollisesta vedonlyönnistä.

ONKO VOITOLLINEN VEDONLYÖNTI VAIKEAA?

Muotoillaan nyt asia vaikka näin: voitollinen vedonlyönti ei ole helppoa, vaan se vaatii kovaa työtä ja malttia. Mikäli se olisi helppoa, meistä jokainen varmasti keskittyisi todella isosti betsaamiseen.

Mutta, kun sinulla on pitkäjänteisyyttä ja sitä edellä mainittua malttia, sinulla on aito mahdollisuus saada kiinni voitollisesta vedonlyönnistä.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET?

Parhaat vedonlyöntibonukset ovat osa voitollista vedonlyöntiä, sillä niiden kautta sinulla on mahdollisuus vauhdittaa pelikassasi kasvua ja päästä nopeammin käsiksi suurempiin voittopotteihin.

Parhaat vedonlyöntibonukset löydät kätevästi Uusibonus.com -sivustolta, joten olet tullut tismalleen oikeaan paikkaan.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma UUDET NETTIKASINOT Jalkapallon MM-kisat 2022 Vakiovihjeet päivittäin